SİTE HARİTASI
Araçlar:

Spor etkinlikleri, okulumuzdaki sosyal yaşamın önemli unsurlarından biridir. Spor okulumuz ve takımlarımız, okul içi ve dışı düzenlenen turnuvalar, Spor Şenlikleri ve spor kulüpleri gibi çalışmalar öğrencilerimizin hem keyif aldıkları hem de mücadele etmek, işbirliği yapmak, kazananı kutlamak, kaybetmeyi kabullenmek gibi deneyimleri yaşadıkları ortamlar sağlar.

Öğrencilerin mutlu, özdisiplin sahibi, yapıcı, yaratıcı ve üretken, demokratik hayatın gerektirdiği davranışları kazanmış bireyler olarak yetişmelerinde sporun katkısı büyüktür. Klasik spor branşları dışında beyzbol, lacros, kriket gibi yabancı kültürlere ait sporların da öğrenilmesi ve yapılması teşvik edilir.

Bu amaca hizmet etmek üzere okulumuzda, Beden Eğitimi Dersi dışında birçok spor etkinlikleri vardır. Kampüsümüzde öğrencilerimize hizmet veren tam donanımlı Shephard Hall Spor Kompleksi, basketbol sahaları ve tenis kortları bulunmaktadır. 1-4. sınıflarımızın eğitim gördüğü binamızın spor salonu da öğrencilerimize hizmet vermektedir.