x

Bu web sitesi çerezler kullanır.

Bu web sitesi kullanıcı deneyimini iyileştirmek için çerezler kullanır. Web sitemizi kullanmak suretiyle tüm çerezlere Çerez Politikamız uyarınca onay vermiş olursunuz. Çerezler hakkında daha detaylı bilgi için Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.

Kırmızı sınıf öğrencileri “Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftasını” daha etkili kutlamak ve İzmir’e ait geleneksel yiyecek, ürünleri daha yakından tanımak amacıyla; Dostalar Fırını’na  geziye gittiler. Bu gezide öğrencilerimiz boyoz imalathanesi gezerek, boyoz yapımının aşamalarını gözlemledikten sonra farklı tatlarda üretilmiş boyozların tadıda baktı. Kahvaltıda haşlanarak tükettiğimiz yumurtanın fırında da pişirilebildiğini ve çok özel bir tada dönüştüğünü öğrendik.