MWB sınavı Avustralya’dan Amerika’ya, Kanada, Çin, Rusya gibi ülkelerin yer aldığı 22 ülkeden 14 600’dan fazla öğrencinin katıldığı matematiğin sınırlarını zorlayan, mantık ve muhakeme gücünün fazlaca kullanıldığı uluslararası bir yarışmadır. 2013 ten beri yapılan bu yarışmaya kuruluşundan beri katılarak Türkiye de liderlik eden ilk okuluz. Sene içerisinde 3 etabı gerçekleşen bu yarışmada öğrenciler aldıkları puanlara göre final sınavına katılmaya hak kazanırlar.

Bulgaristan’ın düzenlediği MWB uluslararası yarışmasının final sınavı 2 Temmuz’da gerçekleşti. Öğrencilerimiz çok güzel başarılar elde ederek bizleri gururlandırdılar. Tüm bu ödüllerin dışında öğrencimiz Demir E. Türkiye’nin Matematik Star’ı ödülünü alarak gururumuz oldu. Öğrencimiz aynı zamanda 22 ülkenin Math Star’ları arasında da üçüncülük sertifikası aldı.