4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Gününde disiplinler arası çalışmalarla daha duyarlı bir gelecek için önemli adımlar attık!

Global Schools üyesi olarak, 2030 Küresel Kalkınma hedefleri doğrultusunda, hayvan hakları ve ihtiyaçlarına dikkat çekmek için çeşitli projeler geliştirdik.İzmir yangınından etkilenen Örnekköy Barınağı’na destek olmak için düzenlediğimiz mama bağışı kampanyasını, tüm okul topluluğumuzun katılımıyla gerçekleştirdik. World Animal Day October 4 platformunda yer aldığımız sosyal sorumluluk projemizle, hayvanları korumak için önerilerimizi uluslararası düzeyde paylaştık.

Tüm okul topluluğumuzun katıldığı interaktif toplantıda, 2. sınıf öğrencilerimizin liderliğinde hazırlanan İngilizce sunumla hayvan hakları hakkında farkındalık yarattık. Empati teknikleriyle yapılan yazma çalışmalarıyla bu özel etkinliği sonlandırdık.