x

Bu web sitesi çerezler kullanır.

Bu web sitesi kullanıcı deneyimini iyileştirmek için çerezler kullanır. Web sitemizi kullanmak suretiyle tüm çerezlere Çerez Politikamız uyarınca onay vermiş olursunuz. Çerezler hakkında daha detaylı bilgi için Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.

İzmir SEV Anaokulu’nda okulumuzun her alanı öğrencilerimiz için öğrenme alanına dönüştürülür. Okul mutfağımız da bu alanlardan birisidir. Tohumdan Ekmeğe temamızda okul mutfağına yapılan gezide öğrencilerimiz pide hamurunun hazırlanma, yoğurulma ve pişirilme  süreçlerini gözlemlediler. Pişen pideleri afiyetle yiyen öğrencilerimiz sınıflara döndüklerinde gözlemlerini resimleyerek öğrendiklerini  birbirleri ile paylaştılar.