Öğrencilerimiz sürdürülebilirliğin önemini öğrenip, sorumlu tüketim konusunda farkındalık yaratmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirdiler!

1. ve 2. sınıf öğrencilerimiz, derslerinde sürdürülebilirlik kavramını öğrendiler. Tüketim alışkanlıklarımızın sürdürülebilirliğe etkilerine dair çalışmalar yaparak okul topluluğunda farkındalık yaratmak amacıyla afiş ve sunumlar hazırladılar.

3. sınıf öğrencilerimiz ise Türkçe ve İngilizce dillerinde hazırlanan Assembly saatinde bilinçli tüketimin doğal yaşama faydalarını ve bunun için yapılması gerekenleri anlatarak, arkadaşlarını sorumlu üretim ve tüketim konusunda bilgilendirdiler.