Her yıl geleneksel olarak düzenlendiğimiz “SEV Family Day” etkinliğimiz 25. Eğitim Öğretim yılımızda da, tüm İzmir SEV Ailesini, öğretmen, veli ve öğrencileri buluşturdu. Etkinliğin mottosu, “Sürdürülebilirliğin Gücü” oldu. Etkinlik girişinde yer alan öğrencilerin atık malzemelerden tasarlanan üç boyutlu temsili balık modeli, hem denizlerin kirliliğine dikkat çekmek hem de gezegenimizin sürdürülebilirliği için geri dönüşümün önemine vurgu yaptı. Kampüs alan süslemelerini atık malzemelerden İzmir SEV öğrencilerinin tasarladığı etkinlik, gün boyu farklı atölyeler, Pedalanka ile bisiklet temel eğitimi, bisiklet turnuvaları, oyun parkurları ve gösterilerle tamamlandı. Etkinlikte kullanılan geri dönüştürülebilir plastik malzemeler geri dönüşüm tesislerine gönderim için ayrıldı.